I M I S S Y O U - Chapter 9

Tidigare ur "I Miss You": Vi gick ner för trapporna. Harry öppnade portarna ut till höstkylan och vi båda drog våra kappor tätare runt kroppen. Hans varma hand snuddade vid min och jag rös i kroppen. 
- Are you cold? frågade Harry. 
- No, I'm fine, ljög jag. 
Jag frös så mycket att jag fick kämpa för att inte hacka tänder, men tydligen så märkte Harry det. Han flätade in sina fingrar i mina innan vi fortsatte ner för gatan. 
- Where are we going? frågade jag, som nu hade kommit på att vi faktiskt var påväg någonstans.
- You'll see! svarade han finuligt. 

Hela tiden tänkte jag på vad jag sagt. "I'm really glad you spilled coffee on me". Varför sa jag så? Jag skulle berättat att jag var sjuk. Jag förstörde allt för oss båda genom att göra så här. Men samtidigt så kändes det som om jag skulle leva varje dag som om det vore den sista, för jag visste ju aldrig vad som skulle hända härnäst. Och med Harry kändes det helt underbart. Att han ens höll min hand var underbart. 
Vi gick ett tag i tystnad innan vi kom ut från den stora delen av staden. Mörkret hade lagt sig för längesen men stjärnorna lös vackert upp himlen som tusentals lampor. 
Min näsa hade fryst så mycket att jag var tvungen att andas genom munnen. Små rökmoln virvlade sakta ur min mun varje gång jag andades ut. 
Vi kom fram till en avskild del av en park där vi satte oss ner på en träbänk. Jag lät min andra hand krypa ner i jackfickan eftersom att jag knappt kunde röra på den. Harry vred på sig mot mig. 
- Take my hand, sa han och hållde handen som han inte höll i min. 
Jag tittade osäkert på honom, sedan tog jag försiktigt upp min hand ur fickan och lade den i hans. Han kramade försiktigt båda mina händer med sina varma. Jag rös till av behag och log mot honom. 
- Well, I was thinking that maybe I should tell you about myself... But I guess you're allready know pretty much, don't you?  
Jag tittade ordentligt på honom. Kunde inte förstå att han faktiskt varit min idol en gång i tiden. Att jag varit en av de där skrikande fansen. Nu var han bara en kille. 
- Yeah, suckade jag. 
Vi såg på varandra i några sekunder och han kramade mina händer igen. Så satt vi ett tag, i tystnad. Då och då tittade Harry ner på sin klocka som om han väntade på något.  
Plötsligt kände jag en kall droppe landa på mitt huvud. Vi tittade upp båda två och möttes av vita flingor som dalade ner. 
- Snow in London? utbrast jag.
- The first of november!? inflikade Harry. 
Snön lade sig som ett vitt täcke över parken och lyste vackert upp den svarta himlen. Det blev om möjligt kallare, inga människor syndes på gatorna längre. 
- Where are the other boys? frågade jag plötsligt. 
- Uhm, they left my apartment this morning, I think they're at Louis' place by now. 
- Oh. 
Harry tittade hastigt på mig och bet sig i läppen.
- 2 minutes left, viskade han.
"Until?" tänkte jag. Vad skulle hända klockan 9? 
- Close your eyes, sa han. 
Jag tvekade inte innan jag gjorde som han sade medan klockan passerade nio. I några sekunder blundade jag och kände Harrys ögon titta på mig. 
- Now, open them. 
Jag kisade innan jag öppnade ögonen och möttes av ljusen från träden som slogs imot mig. 
- Wow, fick jag fram. 
De hundratals ljusslingorna lös upp hela parken i olika färger och stämningen blev magisk.
- It's so beautiful, viskade jag.
- I know, svarade han utan att släppa blicken från mig. 
Min telefon vibrerade till och störde stämningen. Jag släppte motvilligt en av Harrys händer och rotade fram min mobil. 

From "Mom" 21:00: I'm going out tonight, I'll be home tomorrow morning. And you, go home. I want to know that you're safe this time. 

Jag svalde innan jag snabbt svarade.

To "Mom" 21:00:
Okay, have a good time

Det tog inte lång tid att gissa att mamma skulle ut på dejt och lämnade mig hemma. 

- Who was it? frågade Harry oroligt. 
- My mom, I have to go... sa jag, även då det gjorde ont att säga så. 
- Why? 
Tja, varför? Vad skulle jag svara på det? Jag kunde inte gärna berätta vad som hände ute på gatan för några dagar sedan.
- She's out on a date and she want me to be home. She's pretty protective as I'm the only one she's got. 
- So nobody's home tonight? frågade han.
- No... why? 
- Why can't... började han. Why can't I come with you? 
Mitt hjärta började banka. Åh, jag ville detta so bad. Men tänk om mamma skulle komma hem för att hämta något? Eller om dejten blivit inställd. Hon trodde ju att jag var med John, inte en kändis. 
- I don't know... 
Jag tittade ner i marken och tvekade. Harry tog min hand igen för att jag skulle titta upp. Det gick en ilning i min kropp. Det var som om den bestämde mig för att Harry skulle följa med.
- Okay, sure. 
Harry log lättat. Han reste sig upp och tog min hand.

----------------------------

Vi gick genom parken tillbaka till Harrys lägenhet och tog bilen hem till min. Innan vi gick i genom dörren så kikade jag in och ropade. Men ingen svarade, vilket betydde att vi var alldeles ensamma. 
Konstigt nog var min lägenhet snäppet större än Harrys. Jag gick in till mitt sovrum medan Harry gick husesyn. Jag satte min iphone på laddning och slängde ner min dagbok under sängen. 
- Woah, your apartment is totally awesome! ropade han från vardagsrummet.
Jag skrattade.
- Come here! ropade jag tillbaka. 
Han ställde sig i dörröppningen som om han ville visa hur snygg han var, och det var inget jag behövde tveka om. 
Jag flinade och lade mig på rygg på sängen med telefonen i händerna. Harry kom fram och tog den snabbt ur mina händer. 
- No, Haz! jag försökte snabbt slita den till mig utan att lyckas.
Harry hade lagt sig på mage och hållde på att titta igenom min mobil. Min blick for ner på Harrys bakficka där formen av en Iphone syndes. Jag log och drog försiktigt ur hans mobil ur fickan. Konstigt nog märkte han inget. Vi låg åt olika håll och tittade igenom varandras mobiler. Jag fann mig själv titta igenom Harrys kontakter. Eftersom att jag hette Annie var jag en av de första på listan. Jag tittade stumt på mitt namn som han sparat som "Annie ♥". Jag log och gick tillbaka till startsidan. Över 100 000 nya interaktioner på Twitter och Instagram. Det kändes nästan lite farligt att hålla i Harrys telefon. Om jag gjorde ett feltryck så skulle hela världen veta om det. Jag valde att skippa dem apparna, han var ju ingen man kunde facerapa direkt. Istället vände jag mig om och lade huvudet på kudden bredvid Harry. 
- What are you doing? frågade jag nyfiket. 
- Nothing... Are you warm now? frågade han hjärtligt. 
- Yup, svarade jag och tog hans händer för att visa hur varm jag var.
- Wow, you're really hot, skrattade han.
Jag höjde ena ögonbrynet.
- I see what you did there, huh. 
 
Det blev plötsligt tyst. För tyst. Harry tittade på mig, bet sig i läppen och såg allmänt bra ut. Jag tittade på honom och bara väntade på att något skulle hända. Jag ville att något skulle hända, men samtidigt inte. Visst, Harry var en kändis och därför kändes det som om jag redan visste hans personligheter. Men han hade bara känt mig i 2 dagar. Därför var det konstigt att han ville stanna hos mig. Det var ju inte så att mitt utseende avgjorde saken.
Harry bokstavligen stirrade på mina läppar, det var som om han hade fastnat med blicken. Han smekte med pekfingret på min haka och böjde sig fram.
Det var inte första gången direkt. Men när jag närmade hans läppar, slöt ögonen och slutligen kysste honom, så kändes det inte verkligt. Harry tog tag runt min midja och fortsatte kyssen som blev allt mer intensiv. Mina tankar fanns hos Harry, ingen annan stans. 
Jag andades ut och lutade huvudet mot Harrys bröst. Någonstans där borde jag ha somnat, för när jag vaknade vid midnatt hörde jag någon ute i hallen. Harry sov medan jag drog efter andan och paniken spred sig. Jag knep ihop ögonen och väntade på mammas reaktion.
- Fuck, viskade jag i Harrys tröja. 


Well, jag är riktigt ledsen över mitt avbrott.. vill ni ha en ursäkt så får ni läsa på Evelinas och min blogg som ni hittar HÄR. Anyways, vad tycker ni om dett kapitel? Långt, för att vara mig ju! 
Som sagt så går det ganska fort fram, men novellen heter I Miss You och jag vill försöka få första delen (dvs när dem träffas) avklarad så fort som möjligt.

Vad tycker ni? :) 25+ till nästa!
Kommentarer
One Direction Novell av Evelina

MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER MER så.

2012-12-21 @ 22:47:17
URL: http://ffonedirection.blogg.se
Sophie

Woah, svinbra! Såna här långa kapitel ÄLSKAR jag dessutom, haha :D

2012-12-21 @ 22:53:07
Felicia - Luckiest Girl on The Planet Fanfic

mer mer mer meeeeeeer

2012-12-21 @ 23:11:56
URL: http://summerparadiseff.blogg.se/
Anonym

De va sååååå värt väntan!!

2012-12-21 @ 23:16:55
Alexandra

SKITBRA SOM VANLIGT!

2012-12-21 @ 23:23:02
Fanny

Oh god, mer mer mer!

2012-12-21 @ 23:47:19
Anonym

SÅ SJUKT BRA!!!!

2012-12-21 @ 23:48:28
Frida

Sjuuukt bra!!

2012-12-22 @ 00:09:11
Emma

SÅÅÅÅÅÅÅÅ BRAAAAAAA!!!!!!

2012-12-22 @ 02:44:44
Carlie

Super bra kapitel( hela novellen) =) nemen du är faktiskt väldigt duktig på att skriva och din novell är en klar favorit:))

2012-12-22 @ 10:00:12
ViktoriaP

MERMERMER NUUUUUU<3

2012-12-22 @ 14:13:14
Liv

awesome kapitel!!

2012-12-22 @ 14:17:07
Elvira

Mer

2012-12-22 @ 18:16:24
Hanna

Sjukt bra!

2012-12-22 @ 18:51:08
J U L I A

Mer. Nu.

2012-12-23 @ 10:08:06
Wilma!

Mera!! ;)

2012-12-23 @ 23:43:07
Anonym

mer !

2012-12-24 @ 01:14:53
alva

grymt bra :D meeer

2012-12-25 @ 12:36:20
Jenny

Så himla bra! :D meeer snälla! :D

2012-12-25 @ 21:38:12
URL: http://Odnovel.blogg.se
Frida

Ooommmggg!!! Mer:D

2012-12-30 @ 10:37:40
URL: http://swag.blogg.se
Anonym

KOMMENTERA DÅ ALLA!!!!??

2012-12-30 @ 18:27:48
Nattha

Åååh, herregud vad bra skrivet!
Mer! :D

2012-12-30 @ 18:34:38
URL: http://natthah.blogg.se
Anonym

MER

2012-12-30 @ 21:24:25
Anonym

MER

2012-12-30 @ 21:24:35
Anonym

MER

2012-12-30 @ 21:24:58
Angelica ^^

Omg älskar din ff!
Mer!! :D

2013-01-04 @ 16:51:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0